19 Ağustos 2010

Küçük İbo ZARA'da Stil Danışmanı Olabilir mi?

Evet, sonunda bu da oldu ve hardcore bir 90'lar modası kapımıza geldi dayandı. 90'ların insanlık tarihinde unutulması gereken elim bir hata olmasına rağmen hem de. Anlamıyorum ki tekrarlamak için bunca hevesli olunması niye? Tehlikenin sinyallerini almaya başlayalı epey olmuştu zaten, fakat geçtiğimiz hafta ZARA'da onu görünce artık anladım: 90'ların elinin uzandığı yer benim muhafazakar çekincelerimi çoktaan aşmıştı. 

İŞTE O:



GERÇEKLER!
Bunca zaman merak edildi, "Ne oldu O'na, şimdi ne yapıyor?" denildi. Ben size söyleyeyim ne yapıyor: Değerli okurlar, 90'ların unutulmaz figürü Küçük İbo, şu an kesinlikle eminim ki Zara'da Stil Danışmanı olarak çalışıyor. Vallahi de çalışıyor, billahi de çalışıyor. Zira kendisinin 1996'da "Küçük Bir Kız Çocugu" adlı şarkısına çektiği klibin esintilerini 2010 Sonbahar-Kış koleksiyonunda görmemek imkânsız.


Nasıl, parçalar yerine oturmadı mı? Yeni kariyerin hayırlı olsun İbrahim.

NOT: Değerli okurumuz Hazel Değer, "işbirliğiniz için teşekkürler."

6 yorum :

Başak dedi ki...

:D :D bu gerçek olammaz.her şey tamam da,küçük ibo'nun gömleğini zihninde nasıl muhafaza ettin, nasıl canlı tuttun, neyle besledin onu?

deniz dedi ki...

adeta tüm 90'lar ruhu o gömleğe akümüle edilmişti sevgili başak nasıl unutabilirim?

Başak dedi ki...

bunu Türkiye Cumhuriyeti'nde bir tek sen hatırlıyorsun sevgili Deniz. eminim buna.

beccc dedi ki...

bence küçük ibo'nun gömleği daha güzel

deniz dedi ki...

bence 90'lar hemen bitsin.

Adsız dedi ki...

Güzel arkadaşım, bu biçim gömleklerin ve dahi kravatların ki Büyük İbo'nun boynunda sıklıkla görünürdü o vakitler mucidi Faruk Saraç'tır.

Bilesin.