24 Aralık 2010

"Abla, ben o kızı seviyorum galiba..."

"Oy yerim sen aşık mı olduuuuuun"

Kardeş yok, benim sinirim kaldırmıyor. Kerim'in liseli gibi şaşkın sırıtışını, Fatmagül'ün yüzüne geri gelen o reproduktif pembeliği, durduk yerde aşkımızın meyvesine dönüşen sikindirik çiçek oyasını, Ebe Nine'nin acınası bir gerizekâlı oluşunu ve dahi tüm iyiliklerin timsali Rahmi'nin ağzından bizlerin küçük kafasına sokulan Fatmagül'ün mutluluğu için bu evliliğin sürmesi gerektiği ana fikrini, benim bu hassas, bu duyarlı ve aynı zamanda bir deve gibi her şeyi içinde saklayan bünyem kaldırmıyor tamam mı.

Keşke "The Yaşarans: Zengin Entrikalarına Dair Her Şeyss" diye bir dizi olsa ben komple ona transfer olsam. Erdoğan, Tom Riddle'ım, hisseler yüzde kaç oldu şimdi you sanovabitch?

4 yorum :

Cansu dedi ki...

"..bu hassas, bu duyarlı ve aynı zamanda bir deve gibi her şeyi içinde saklayan bünyem.." sanırım TVbc! evrenindeki favori söz öbeğim.
Bölümü izlemedim ama fragmanda allık kullanımı artışı dikkatimi çekti, bu kızın makyajına saçına mı abanmışlar şimdi de? İçim kalkıyor.

bay ripley dedi ki...

Hemen saldırıyorum.
Şimdi de Mustafa harikalar diyarında. Senin etin ne butun ne lan özel hastaneye diyaliz hastası yatırıyorsun? Çakma Enise'nin paralarına mı göz diktin yoksa? Pislik ya.
Bu arada Yöreoğlu KArdeşler kötü karakterlere hastalık yağdırmaya erken başladı. O Pis Mustafa'nın Pis Annesi açılışı böbrekten yaptı. Bunun felce kadar yolu var, malum.
Fatmagül'ün petit yepeni iyice kayıplarda. Ne oldu çocuğa, hastalandı mı yoğsam?
Muko hep manyak, tam manyak zaten. Sevemiyorum bu kadını ya.
Ayrıca herkesin çılgın girişimciliğine cahil cesareti diyorum. Ev paralarını bilinmeyen bir zanaate yatırmak... Helal olsun. Ben bile yapmadım böylesini.
Ayrıca yavrum Erdoğan, sen bunlara (Amcana filans) kök söktüreceksin, senin de pis bir tecavüzcü oluşunu o şekilde unutacağız demek istiyorum.
Harika aslında, tamamen unutma üzerine kurdular diziyi. Pinochet yaşasa göz yaşlarını sessizce silerdi.

deniz dedi ki...

sevgili ripley yalnız pis kaynananın hastalığı tabii ki kötülüğe kesilmiş bir ceza değil bu dallamalar ailesini komple istanbul'a yerleştirmek için yöreoğlu kardeşler'in yürüttüğü bir operasyon. ayrıca o kadının hastalığı daha da ağırlaşsa da bu yine firdevs değil beşir stayla bir durum olurdu.

asıl ben muko için korkuyorum, felç olursa dayanamam valla.

bay ripley dedi ki...

İyi de Beşir neydi, iyi karakter mi?
Huh...

Bu arada bence onların İstanbul'a gelmesine hiç gerek yok. Yani oyunculara söz verdik, azıcık daha oynatalım dediler herhalde. Madem düşecek dizilerin süreleri, Mustafa'nın ailesinden başlanabilir. Geri dönmelerine hiç mi hiç gerek yok.