4 Aralık 2010

GLEE Sectionals, Görmez Olaydım


















Aman iyi anladık en iyisi, bir numarası New Directions.
Zaten bunu kafamıza sokmadan son bölümü anlamak mümkün değil. Abartmış gibi olmayayım ama "Special Education" sanırım 25 yıllık ömrümde gördüğüm en kötü Glee bölümüydü. 

Kurt'un bu Dalton denen okulda gördüğü muameleyi biri bana açıklayabilir mi? Ben zannetmiştim ki açarlar kollarını böyle, derler ki "Hoşgeldin toprağım!" Oysa beğenmediler çocuğumuzu, resmen çıkıntı buldular. Hani bullying'e sıfır tolerans politikası ve o tatlı ceketleriyle rüya gibi bir okuldu, n'ooldu? Niye arkadaşım, niye güzel olan her şeyin bir "ama"sı var? "Dalton çok iyi, ama birey olmana izin vermiyor." "Holly Holliday süper eğlenceli bir insan, ama işler ciddiye binince vınn!" William Schuester ve New Directions'tan başkasına gözü kayanı allah mı çarpacak, nedir yani açık konuşun.

Bölge elemesi zaten gerçek bir rezaletti. O yaşlılar neydi abiii? Tamam hadi yaşlılardan koro kurdun, sebebi neydi hatırlamıyorum lise yarışmasına çıkardın, hadi bir hatadır hepsini hostes gibi de giydirdin; peki ama bu nasıl bir cesaret ki gidip bir de grubun adını "The Hipsters" koyuyorsun? Şahsen orada gördüğüm tek hip şey, resimdeki yaşlı kadının taktığı, günümüz alternatif urban modasının tam bir mallığı olan şu siyah çerçeveli gözlüklerdi. Sorry dudes. Ayrıca, abilerim ablalarım, sizi toprak mı çağırıyor, neden dünyanın en bayık şarkısı The Living Years? 80'lerde genç olsanız anlıycam da, o zaman bile en aşağı 40 olmanız lazım. Misal koyaydınız bi Harry Belafonte, keyfimiz ne biçim de yerine gelirdi hem valla kupayla dönerdiniz zaten diğerleri de kötüydü.

The Warblers'ın adı bence "Blaine ve Diğerleri Dans Kulübü" olmalı. Blaine'e de bak sen. Ulan çocuk, kalktın Kurt'e ayarı verdin, "Burda hepimiz aynı ceketi giyiyoruz" dedin. Madem siz birey değil takımdınız da, niye en önde sen maymun gibi dans ediyordun o zaman g.tüm! Ben size bir şey diyim mi, bu Kurt'le Blaine, ı-ııh.

Bizim New Directions daha mı iyiydi sanki? Gruptaki diğer kişilere de solo falan verileceğini öğrenince aslında çok hoşuma gitmişti, ama bunun sonunun Santana'ya Amy Winehouse söyletmek olduğunu bilseydim iki gözüm önüme aksın ki başka şey isterdim. Sevgili sister, Amy Winehouse diyoruz Pussycat Dolls değil. Bu arada önde Mike Chang'le Brittany sirk akrobatı gibi sıçrayıp durmakla da dans gösterisi yapmış sayılıyor. Ayol ne pis bir ortam bu? Size notum 5 üzerinde 2.5 arkadaşlar, üstüne yarım puan bile çıkmam, yok.

Bu arada Emma da şaka maka gitti Jessi Amca'ya yar oldu. Hadi geçmiş olsun.

11 yorum :

bay ripley dedi ki...

Bu arada Kurt elbette futbolcu in-closet cocuga asik oldugunu fark edecek, kacisinin altinda da bu yatiyor zaten. Yoksa "hayatim tehlikede" kadar suni bir gundemi ben bile yaratamam abi.
Ancak bol bol baska temalarda da Kurt izleyecegimiz kesin. Amerika'da dizileri izleyici gruplarina gore sekillendirdikleri bir gercek.
O degil de New York'a gidis baya kanli olacak esas. Bir de Rachell ve Finn artik duzene oturtabilirler mi su iliskiyi? Basim dondu.
Neyse, yakinda bu da tatile girer, azicik ozleriz de tadi yerine gelir dizinin.

pinarfiliz dedi ki...

blog yazarı arkadaşım valerie adlı şarkı the zutons diye bir gruba aittir.istersen bir orjinali dinlede ona göre yorumunu yap. :)

deniz dedi ki...

pınarfiliz arkadaşım hadi ben zutons'u senden duymuş olayım da bunların amy winehouse versiyonunu söylediğini görmemek için kör olmak lazım.

http://www.youtube.com/watch?v=L3xpmfJp0Xc

Deniz dedi ki...

O fitbolcu ayinin keman kaslarindan anlamistim ben zaten. Nefis bir cift olacaklarini, Kurt'un geri donecegini umut ediyorum.

Ama ben bu bolumu (bile) sevdim. Tahammul ettim yani. Sonundaki florance and the machine ugruna.

T. Yıldız dedi ki...

idare eder bir bölümdü be hakkını yemeyin, "the rocky horror glee show"dan sonra bunun en kötü bölüm olduğu söylenemez bence...
ayrıca florence&the machine'den "you've got the love"ı da söylerler mi acaba? inşallah

deniz dedi ki...

ya iyi tamam bee, tamam arkadaşlar glee'yi seviyoz zaten ayıbettin şemsettin :)

Deniz dedi ki...

Nefret ettim christmas episode'den.Olucu olmuslar adam sikiyolar affedersin. Simdi bu sarkilari calmaya doyamaz radyolar bi de. Cekilecek cilem varmis daha.

deniz dedi ki...

affetmem, sonra bir daha yaparsın. der anneannem :)

evet abi, iğrenç bi bölümdü, şarkılar iğreenç, espriler iğreeenç, bayıık. şubat'a kadar yaya yaya beklemek hiç dert değil şu an, artık yapımcılar düşünsün.

Beercholic dedi ki...

yalnız tankut yıldız arkadaşımız "idare eder bir bölümdü be hakkını yemeyin, "the rocky horror glee show"dan sonra bunun en kötü bölüm olduğu söylenemez bence..." gibi talihsiz bir cümle kurmuş. bir te rocky horror picture show hayranı olarak kınadım.

Adsız dedi ki...

the hipsters dedikleri hip olmakla alakali degil cocugum. kelime oyunlu cin entry yapmislar sizin degiminizle..hip ayni zamanda kalca anlamina da geliyor. baglantisini da siz kurun bakalim

deniz dedi ki...

bir şey itiraf edicem; dün gece yatarken bu yoruma nasıl ukalaca bir yanıt versem diye hesaplar yaptım. sonra rüyamda, yorumu yazanın mukaddes yenge olduğunu gördüm. yine kanım kaynadı da bir şey demiyorum, yapacak bir şey yok.