25 Aralık 2010

Mukaddes'ime Dokundurtmam!

Once upon a time, there was a bitch called "Hürriyet Aile"...


Eteğini Topla Mukaddes Yenge - 24.12.2010
"Fatmagül’ün Suçu Ne" dizisinde herkesin sinir katsayısını artıran gıcık Mukaddes Yenge'nin oturuşu, izleyicilerin fena halde tepkisini çekmiş. İzleyici, bacaklarını açarak eteğini toplayan ve bir kadına asla yakışmayan bu oturuş tarzının bir an önce değişmesini bekliyormuş. Haksız da değiller...
Beğen +20


Oldu canım herkesi kendi sıkıcı merkezinize çekin tamam mı? Taze demlenmiş çay da varmış sıcak sıcak içersiniz. Sevgili kıç yalama birincisi Hürriyet Aile, öncelikle bana şunu açıkla: Sen kimsin? Çünkü hatırlıyorum daha iki hafta önce adın anneyiz.biz idi, sonra göçmen çocuk bakıcılarıyla ilgili iğrenç bir yazı yayımladın ve çıkan skandaldan sonra nedense birdenbire kendine Hürriyet Aile demeye başlayıverdin.


Canım 
Şimdi kalkmış benim 26 yıllık televizyon hayatımda gördüğüm en azametli kadın için "Doğru otursun." diyorsun. O kadar basit, değil mi: Hanım gibi otursun, ayırmasın bacaklarını. Peki, bir zahmet şunu da açıklayıver: "Bir kadına asla yakışmayan oturuş" tam olarak ne oluyor? Sana mı soracağız nasıl oturacağımızı götüm? Fark ettiyseniz artık noktalı sansür yapmıyorum küfürlerime. Neden? Çünkü biz bu kasabada göte göt demeye karar verdik ahbap!

Sen Mukaddes'i ne zannediyorsun, düdük? Mukaddes var ya, bana kalırsa Yöreoğlu Kardeşler'in başyapıtıdır. İsterse bir melek olmasın, isterse Rahmi'nin, Fatmagül'ün, Ebe Nine'nin, Halacım Murat'ın, hepsinin anasından emdiği sütü burnundan getirsin... Değil mi ki kırmızı saten geceliğiyle kafanıza göre çizdiğiniz o sınırların üstünden yürüyüp geçiyor, o zaman Mukaddes başkandır dostum; sen kaybettin tamam mı!

Huh ya... 

2 yorum :

Adsız dedi ki...

"mukaddes eteğini toplasın, bacaklarını ayırmasın, memelerini hoplatmasın, salına salına yürümesin... mukaddes akıllı olsun akıllı!"
ee başka? ne kaldı geriye, boşalttınız ulan kadının içini! rahat bırakın kadınımı, perşembeleri onun için geçiyorum ben ekranın karşısına

Adsız dedi ki...

Joo>
tartışılabilir tabii bence orasına karışmamak gerek ama hakikaten orjinal bi karakter bu muko.kadın zaten kötüyü oynuyo anlamıyorum nasıl olacaktı? ben de sinir oluyorum ve o oturuş benim de dikkatimi çekti ama ilk defa muko'da görmüyorum yani sokağa çıksanız muko gibi kaç kadın var... beğenmiyosak değişsin! televizyondan ne anlıyoruz ki biz? en güzel elbiselerinle görücüye çıkacağın bir yer mi? bu nasıl mantık? o kadın yabancı dizide olsa, adı mukaddes değil jennifer olsa gıkını çıkaramazdın ama?...
ondan sonra "türk dizilerinde iş yok" peki niye yok? kalın kaçmasın, gerçekten kötü olmasın, siyasete bulaşmasın, kimseyi rahatsız etmesin aman.yukarı bıyık aşağı sakal... ondan olmasın?
bi de cümle kurabilseler bari bunu yazanlar!
"eteğini toplayan ve bir kadına asla yakışmayan bu oturuş tarzının bir an önce değişmesini bekliyormuş." bu nasıl cümle ya eteğini toplayan değişmesi!