8 Aralık 2010

Yeryüzünde Bir Rachel Berry

Arkadaşlar, hiç durup kendinize şu soruyu sordunuz mu: 
Rachel Berry gerçekte yaşasaydı kim olurdu?
Sormadınız sanıyorum. Ben de sormadım. Ama demin o'nu görünce allahın işine hayretler ederek yerimden fırlayıverdim: "Rachel lan buu!"


Bakın ısrarcıyım. Avril Lavigne'in vaktiyle piyasaya öyle çıktığına lanetler okuduğundan emin olduğum yamuk punkçı sosu kaldır, makyajını sil, saçını da koyu renk farz et, al işte vallahi Rachel Berry. Aynı hobbit'lik, aynı düğünde kendini ortalara atan kız ruhu, hep o aynı kendini diva zannetme. Ulan bu Avril var ya, kızın kendi başına moda koleksiyonu bile var, utanmıyor da. Yeryüzünde bariz bir Rachel o, bunu görmezden gelmeyin rica ediyorum. 

Bu kanaate vardığım son yarım saatten beri içimde bir Avril Lavigne'i sevmek başladı. Tabii, zamanında bende de o ilk kasedi vardı, Let Go muydu neydi adı. Son ses açıyorum diye evde babamla haftada bir kavga kopardı. Sonra bu Avril Lavigne bi vıcık vıcık bir şey oldu, ben de hiç punkçı olmamıştım zaten, bitti ilişkimiz. Onun "biraz gerizekâlı" olduğunu düşündüğüm bunca zamandan sonra içindeki Rachel'ı görmek bana da büyük sürpriz oldu inanın. Elimle uzanıp saçlarını karıştırarak "Ne salaksın kızım" diye gevrek gevrek gülesim var. Hakikaten, bir bölüm gelip Rachel'a rakip falan çıksa -ama hiç Avril Lavigne şarkısı söylemeseler- ne kadar muhteşem olurdu.

Şu denyo klip ne demek istediğimi mükemmelen açıklıyor bence. Alın koyayım da hadi siz de sevin.

8 yorum :

Cansu dedi ki...

Ayol ne Rachel'ı, bu bir Caroline! Şimdi gece gece avril clothing line googlelatıyorsun sayın blog yazarı insana. Reva mı?

deniz dedi ki...

Nasıl, kötü koleksiyon di mi :)
ama rachel da ünlü olsa tamm böyle yapardı eminim.

Adsız dedi ki...

ne alaka yahu,avril nere rachel nere.bir yanda ciyak ciyak bağarın bir kız bir yanda muhteşem sesli rachel.hem dont rain on my paradei bir daha izlesin herkes divamıymış değilmiymiş görsn

deniz dedi ki...

yaahuu! demiyoruz ki avril rachel kadar iyidir. hoş, çok kendine has bir sesi var bence ya, high F çıkatabilir mi bilmem :) ama kendilerini çok abartmak konusunda ruh ikizi bile olabilirler bence.

Cansu dedi ki...

Kölëksïyöna sıfır puğan. Rachel Broadway tozu yutmuş, böyle bir işe girişse en azından daha teatral takılırdı, bizim için de bakması daha bir eğlenceli olurdu.

csyasoo dedi ki...

Bildiğin İclal Aydın.

Adsız dedi ki...

eğer Avril'ı sevmiyosanız kötülemenizede gerek yok sizin sevdiğinizi başkası sevmez sizin sevmediğinizi başkası sever lütfen insanların kişiliklerine görüşlerine tarzlarına ve yaşamlarına saldırmayın yanlış gördüğünüz şeyleri kendinize saklayın

deniz dedi ki...

dersimi aldım şu an özür dilerim.