31 Ağustos 2010

Bihter Allahını Seviyorsan O Lensleri Çıkar!

Tamam, Fatmagül'ü izlemicem dedim, umurumda değil dedim. Ama şu dönen fragmanı bir saniye bile eksik izlemeye tahammülüm olmamasından anlaşıldı ki en azından ilk bölüm izlenecek. Ha, tükürdüğümü ilk yalayışım sanıyorsan sen de avucunu yalarsın sevgili okur. Bir okurum "Tarafsızlık ilken nerde?" diye sormuştu, işte bende bir o yok, bir de tutarlılık hak getire.


Ben şimdi bu kız Fatmagül'de Aşka Sürgün styla bir şey olacak sandım tamam mı? Ama iskelenin üstünde öyle boynunu bükmüş gördükçe, vallahi aynı Bihter gibi. Beni- beni beni, Bihter'ini. Yani, bir güç var. Bir de Beren Saat söylüyor olabilir mi şarkıyı sizce? Sesinin güzel olacağını ummazdım ama bu sanki onun konuşması.

Derken efendim fragman biteer, Bihter'in bakışları bize döner ve gaipten gelen bir kuvvetle bakışlar yeşeriveriiir...



Sayın karar mekanizması: NEDEN??? Bunu neden yaptığını bana lütfen açıkla. Hülya Avşar'a bir saygı duruşu mu? Gereği yok, üstelik kadın mavi gözlü. Hayır Bihter'i hatırlatmamak içinse, o bebeğim, biraz imkansız. Ben dedim ki belki ilk fragmanda etkileyici olmak içindir, ama ikincisinde de gözlerin sanki marifetmiş gibi ısrarla yeşillenmesi bu umutlarımı söndürdü. Ya çok çakma gözüküyor kardeşim çekin şunu hiç mi kafa yok sizde? Beren, Bihter'in içinden göbekler ata ata çıkan kalpsiz Beren, kızım bari sen yapma delirdin mi? Ay bana bi şeyler oluyoor, vallahi tutun ben çok fenayım. Şu kepazeliği ekranlarda her hafta göreceğime ben öleyim daha iyi. Kapatayım blogu gideyim o zaman.

Benim ölmemi istiyor musun Bihter? Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun?

5 yorum :

Başak dedi ki...

şimdi,fatmagül çok sık denize giren bir kızımız. sahnelerden de anlaşılıyor zaten. o sebepten gözleri yeşile dönmüş, tuzlu su etkisi. yani sen dizinin başka sahnelerinde bildiğin bihter rengi göreceksin o gözlerde. valla ya inan.

Adsız dedi ki...

Bekleyemiyorum, zaman hemen geçmeli, 16 Eylül gelmeli. Kim bilir, belki kehanetim tutmaz?

deniz dedi ki...

ya eylül'ün üçüncü haftası resmen bombabomba.com. ben de çok istiyorum bir heyecan bir şey olsun reytingleri uçsun, ama pek ümidim yok.

ayrıca başak sana gelince, hatırlarsan o lenslerin çıkmayacağını söyleyp beni yıkan da sendin bu ne ayak psikolojimle niye oynuyon ahlaksız?

Gediz F. dedi ki...

Yahu Deniz, üzgünüm ama bunlar lens değil galiba: http://www.youtube.com/watch?v=LIT_M8D-1o4&feature=related

Burdan bakarsan görürsün, kızın gözleri kapı gibi yeşil yahu.

deniz dedi ki...

gediz, WHY ARE YOU DOING ZIS???