3 Şubat 2011

Erdoğan'cım Çok Güzel Çıkmışsın Canım...

Bence, Yaşaran gençleri "The Yasharans" adında bir boyband olsaydı eğer; Selim grubun en çok solosu olan yavşak üyesi, Vural asi ve sportif çocuk, Erdoğan ise kesinlikle "kitap okumaktan hoşlanan kızların aşık olduğu cool grup üyesi" olurdu. İlle Kerim de girecek derseniz o götüm ise ancak adını kimsenin hatırlamadığı ezik bi tip olarak kenarda dururdu.

Bir arkadaşım dedi ki: "Sen de, Kerim'e demediğini bırakmıyorsun ama Erdoğan'ı seviyorsun yaani..." E herhalde. Ben "Dürüst ol, canımı ye" şiarındaki bir kişiyim. Üstelik, evde anıra anıra televizyona bağırdığım şeyleri bir tek Erdoğan Yaşaran'ın ağzından duyabiliyorum. Siz söyleyin bakın bakalım sizi de sevmiyor muyum?

- Karımdan uzak duruuan! Fatmagül'ün adını aazınıza almayıağn!
- Bana bak, sen durumu karıştırmaya başladın. Sen bize niye hırslanıyosun ki? Biz senin karına hiçbir şey yapmadık... Sonradan senin karın oldu o.

Ayrıca, çok iyi giyiniyor be kardeşim ya. Az daha zorlasa, adeta bir Charles Bass. Şüphe'deki Tarık'ı da Erdoğan'dan çaktılar, yüzde bin beş yüz eminim. Bak şu Yaşaranss dizisini çekin diyorum, buraya bi kulak verin!








Erdoğan?

Hoop, o da nesi? Yo-yo-yo, şok olmuyoruz hayır. Ben bu resmi niye koydum? Şunu anlayın istedim arkadaşlar, bakın bugün bir Erdoğan Yaşaran kolay yetişmiyor. Çıkarmamız gereken ders şöyle ki; kötü bir saç kesimi, memur kıravatları veya popoya benzer bir surat asla engel değil. (Ne dedi bu kötü bir şey mi söyledi?) Yeterince istersek olur. Evet.

Not: Erdoğan Yaşaran albümü için feyse gelin.

8 yorum :

Başak dedi ki...

güzel çocuk ama iyi adam rolünde oynayamaz, hiç tekin bi tipi yok.

bay ripley dedi ki...

Harika yazmissin yine DGcigim.
Kendisinin aslinda Rahmi rolu icin secmelere girmis olmasi, ancak sonra Erdogan rolune secilmesi de guzel bir hikaye bence.
Ayrica bu sevimli ama bir o kadar da sasirtici anektod Glee'deki "Kurt Artie rolu icin secmelere geldi ama yapimci kendisini gorunce basli basina yeni bir karakter yaratti" hikayesine de saygi durusumuz oluyor dizi ahalisi olarak. Bu da baya iyi bence.
En iyi,
BR

casey23 dedi ki...

ya ben de geçen hafta yazdıklarından sonra cidden ayn şeyi düşünüyordum tamam kerim bi b.k yedi ama bi şekilde artık vicdan azabı bişeyler hatuna sahip çıkmaya çalışıyor ama erdoğan bir bölüm önce rakı masasında demiyo muydu işte acaba bizden sonra hayatına nasıl devam edecek öff pöööf diyerek yuvarlamıyo muydu vicdan azabıyla karışık rakıları şimdi bi sonraki bölümde piçliği tavan yapmış baksana vahşi güzele diyor sinir oldum!! ama ne kerim ne selim ne erdoğan en şerefsizleri benim için vural mıydı neydi o'dur işte! sinirliyim :)

deniz dedi ki...

Rahmi mi, allahım Rahmi'ye uyuz oluyorum. Vural'ın ne yapmaya çalıştığına hiç anlam veremiyorum. Kerim'den evet nefret ediyorum. Only allah can judge me.

Fuckenstein dedi ki...

Saç mı ektirmiş o?

Adsız dedi ki...

mustafanın anası rolündeki teyze, erdoğanın essahh anasıymış. biz öyle duyduk. ah ulan, analar neler doğuriiy

Adsız dedi ki...

ama benim bu erdoğanın ağzına ağzına vurasım geliyo öyle dudaklarını uzata uzata konuştuğu zaman hele.
başka türlü bir rol olsa sevimli olabilirdi ama bu haliyle giyimden başka numarası yok bence.ben giyime kuşama bakmadığım-anlamadığım için bana göre o da yok.zerre pişmanlık duymaması, dobralık mı yani?

"biz mahvettik o kızı" diye konuştuğu zaman da, babası için ağladığında da piç.hatta ilkinde en piç.

-Joo

deniz dedi ki...

ya kerim hıyarı varken erdoğan'a sıra mı gelir allasen? duruşu belli bir insan, kendinin ne olduğunu biliyor, diğerlerinin de ne olduğunu biliyor ben bunu seviyorum.