20 Şubat 2011

Justin Bieber Dedin Glee Orda Dur!


















Justin I love youuuuuuuuuu!
Rabbim sen çok büyüksün, yerlere yata yata güldüm yaa. Sam "Justin Bieber Experience"i başlattığı zaman hah dedim gitti bu çocuk tekmeyi yiyecek. Herkes götüyle gülecek sanıyordum, fakat bütün kızlar rees-men çıldırdı ve bütün oğlanlar teker teker Bieber'a dönüştü ya, adaletine gurban olduğum allahıma teşekkür ettim, şimdi yine eminim ki bir güç var.

Justin Bieber'la olan kısa tarihime bir açıklık kazandırmak gerekirse, her şey Twitter'la başladı diyebilirim. Sağda Trending Topics'te yine yüz milyonuncu kez Justin Bieber'ın adını gördüğüm bir gün sordum kendi kendime: "What the fuck is Justin Bieber?" Yaptığım kısa bir Google araştırmasının ardından kendisinin 15 yaşında bir süper-celebrity, 12 yaş ve altı kızların hastası olduğu yeni pop idolü olduğunu öğrendim. Şarkıları biraz tırttı ama ayakkabıları çok güzeldi. Milyonlarca yetişkin bu çocuktan ne istiyordu anlamadım, sanırım sorunun önemli bir kısmı eşşek yüküyle paraya sahip olmuş olmasıydı. Sevimli de bir şey... Ben bıyıkların çıkana kadar canımı siper eder korurum seni Justin, Türkiye şuben olurum. Hoş, bana bırakırlar mı onu, millet Justin Justin diye birbirini yiyor. Bak allah aşkına, yazdığı şarkıya bak, sözlerdeki sofistikeliğe bak:

Beybi, beybi, beybi oooo
Beybi beybi beybi noooo
Beybi, beybi beybi ooo
I thought you'd always be maayn, maayn.

Glee'deki tüm oğlanlar Justin oldu ama kimse bir Sam Evans olamadı, buna da dikkatinizi çekerim. Sevdikleri leş şeylerin arkasında duranlar sinsice cool olanlardır. Haah, bana işte bu mesajlarla gel Glee. Yoksa öyle Sue'nun içindeki canavarı yumuşatmak için kanserli çocuklar koğuşuna götürmekle benim bu isyankar kalbimi ısıtamazsınız. Sahi o ne yalan bir şeydi ya? Sue Sylvester zaten her zaman Dawn sendromlular başta olmak üzere hastanın, sakatın gizli gizli koruyucusu olmuştur. Schuester'dan mı öğrenecek insanlığı? 

Şişman kız da nihayet Glee klübünde bir varlık gösterdi ama yetmez şişman kız hâlâ iticisin.

Cool'luk mevzusunda bir şey hatırladım, eğer benim de peşimden sürüklenmek isteyenleriniz olursa, Bez Bebek, Ebru Gündeş'ten Fırtınalar ve Recep İvedik'i sevdiğimi not alın lütfen. Alın size Justin Bieber - Baby:

5 yorum :

bay ripley dedi ki...

Justin, respect.

deniz dedi ki...

hell yeah.

Deniz dedi ki...

Firtinalar derken sarkiyi mi yoksa ayni isimli sahane diziyi mi kastediyorsunuz deniz hanim? Versacce gomlekleri, harika ojeleri ve gozlukleriye o dizideki haliyle Ebru Gundes bir yerde moda ikonumdur. Yillardir bir yerde tekrar yayinlasalar da internetten bulsam diye bekledigimdir.

deniz dedi ki...

Esefle belirtmeliyim ki 90'larda şarkıcıların dizilerini adamdan saymazdık biz. Aynalı Tahir falan, bunlar heep çok uzakta kaldı.

Deniz dedi ki...

Halbuki o dizilerde bilenler icin ne cevher vardir. Bi ufaktan giris derim ben, kotu televiyonun hasidir, candir onlar.