9 Şubat 2011

Milletçe Gossip'e İhtiyaç Duyduğumuz Şu Günler

KIZ, bu Gossip Girl sinsi gibi iki haftadır oynuyormuş, bir allahın kulu demiyor... Memlekette Gossip Gız gözden düşmüş mü nedir. Bana açıklama yapmayın tamam! Ben çok mu bayılıyorum Gossip Girl'e? Sezonun ilk yarısından gayet de sıkıldım ama insan muhtaç olmayagörsün heyhat. Fatmagül haftalarca içimi şişirdikten sonra "Aaa, dedim, yeter ya getirin Serena'yı boğulacağım billa!"

Ah Serena, ah be koca sırık, üzerinde "Bazı şeylerin değişmediğini bilmek güzel" yazan bir tabela gibisin. Teybıla. Hayat felsefenin tümünü yalnızca iki soru üzerine kurmuş olmanı o kadar kıskanıyorum ki.

1- Boşta mı? (Pozitif.) 
2- Gideri var mı? (Her türlü.)


Sofi'nin seçimi gibi Dan'le Nate arasından birini seçmek için uğraş allah uğraşmana bir şey demedim. Sen sonuçta boşta kalmayı sevmezsin ama buna rağmen sonu bellisiz bir filört için bile karşındakinin eş adayın olup olamayacağını bilmek istiyorsun. Sonra Nathaniel efendiliğiyle çekildi aradan derken, Serena'nın sübyancılıktan yatan eski bir hocası varmış hapisten çıktı geldi, haydaa, bizim kızın dikkati yine dağıldı. Birini unutmak için üstüne bir gece uyumak yeter sana Serena var ya gıpta ediyorum. Easy J. diye bölüm yapmışlardı ya, o küçük Jenny'yi günah keçisi ilan ettiler hani, Yollunun Büyüğü Asıl Serena Sen Sinsiden Korkacaksın bölümü çekerim ben olsam. Yalnız Serena sen o hocan olacak Ben'e fazla yanaşıyorsun, ona böyle bir gençlik hatasına kurban gitmiş yakışıklı ex-papaz muamelesi çekiyorsun fakat nihayetinde liseli kızlardan FAYDALANAN biri diyeceğim, lafım havaya gidecek boşver.

"They're all good men before something happens to them, S. Some of them stay good, no matter how they're treated." -Blair.



Size gelince sevgili Blair ve Dan, neticede bir gençlik dizisi izlediğimizi ve hikaye biraz sıkıştığı anda tüm kombinasyonların teker teker gerçekleştirilmesinin allahın emri olduğunu bizlere hatırlattığınız için çok teşekkür ederim. Ama siz ikiniz de bir araya gelince çok konuşuyorsunuz be, ortam hep Gilmore Girls gibi oluyor. Sidik yarışına dönmesin sonra.


Yaahu bu arada ben bu Lily'ye çoğzülüyorum yaa kadıncağızın iki bölümdür çocuklarından yemediği trip kalmadı. Ben'le Serena arasında sekis gerçekleşmediği halde adamı içeri attırmış diye ne olmuş yani, olmasını mı  bekleyecekti? ANA BU KADIN, ANA! Koskoca kadına bir laf sokmalar, bir göz devirmeler, ağırıma gidiyor vallahi. O Rufus  adam olsa, koyar yumruğunu masaya, "Ananızla doğru konuşun!" der çoluğu çocuğu susturur ama gördüğüm kadarıyla kendisinin kriz yönetimi de kollarını kavuşturup o sırada kime yükleniliyorsa ondan kendisini aklamasını beklemek şeklinde oluyor. Faydasız adam. İşte, bir eve iç güveysi girdin mi böyle olur. Eric'te de anneye dil pabuç kadar ama aslında çocuk reesmen depresyonda. Bu garibimin hiç yüzü gülmeyecek mi, hiç kendi hayatını yaşamayacak mı, herkes ayrı bir feşın çevirirken Dan'in hipster kıyafetleri kadar bir seviye bile kendisine laik görülmeyecek mi? Kısa boylu diye mi oluyor bütün bunlar?


Daha da sorardım da, yine size saygım var kızım sonuçta über zenginsiniz. Hadi çaav.

11 yorum :

Başak dedi ki...

kısalara laf yok :)

deniz dedi ki...

tük kadının ortalama boyu 1.63'müş, yalan söylüyorlar yarısı benden kısa.

Başak dedi ki...

ortalama kilosu da 50'dir :)
neyse, konumuz gossip girl. yazı harika.

bay ripley dedi ki...

biz mi toplicaz pesini kizim, bir yigin site var, kayit ol birisine, emaili gelsin gossip girl uc saat icinde basliyor diye.

deniz dedi ki...

biz türkiye'de bu işleri öyle yapmayız dostum. biri ona söyler, öbürü ona, o öyle gider, daha türklüğümüzü unutmadık şükür!

ahmet dedi ki...

bu serena nolacak anam bacım nolacak bu kız??? ben bu diziyi 3. sezonda bıraktım annem ; izledikçe sinir geliyordu. böyle bir hayat var mı ya; onu sev; bunu sev; sürekli bir aktivite olsun yok catillion, yok new york balesinin açılışı, yok kış balosu anca couture ları giyinin, zevk edin. yani çoluk çocuk,kuzen,kardeş hep perişan oluyoruz hepimizin gözü kapıya bakıyo diziyi izledikten sonra...
bu arada eric bebemin suçu jonathan denen ezikle çıkmasıdır. bilmiyorum hala çıkıyolar mı? evladım sen kunil bişeysin zaten, sana şöyle maskülen,kodumu oturtan bir adam lazım, bul öyle bi tane gez di mi; üstat mungan'ın dediği herkes gay olabilir ama queer olamazzzz..
tvnin ve haliyle blogunun hastasıyım, daha sık güncelle lütfen . bu haftanın fatmagül'ünü, mustafanın kıyafetleri hakkkındaki yorumunu bekliyorum...

derya dedi ki...

Dün sabahtan beri Fatmagül yazısı bekliyorum. İzlemiycem demiştin bu bölüm için biliyorum ama artık toplumsal bir vazife, kutsal bir görevdir Fatmagül yazısı, öyle ha deyince bırakamazsın! :P

deniz dedi ki...

biliyordum, burası fatmagül benim canım blogu olmuuş! arkadaşlar beni resmen şeytana uyduracaksınız, sigarayı bıraktım diyene çek bi fırt mı diyonuz anlamıyorum ki...

Adsız dedi ki...

yazı süper!
dizileri rastgeldikçe izliyorum ben, tekrarı olan kazanıyor.fatmagüle bakabilirim mesela birazdan. gerçi hiç çekmiyor bu bölümden itibaren artık.ve zaten artık hiçbirini izlemiyorum.
ama burayı okumak başka.sen birilerine böyle tatlı tatlı hakaret et o bana yeter.

-Joo

deniz dedi ki...

hahha, çok datlu hakaretlerim var coming soon!

Adsız dedi ki...

Nasıl bulduğumu anlamadan bulmuştum burayı sonra kaybettim ama yine buldum adsız adsız da yorum yapmaya devam edicem :)
çogzel yorumluyosun çoğeleniyom, bugün saat olmuş 22:07 günün ilk kahkahasını yazını okuyarak attım.
thnx & xoxo