18 Şubat 2011

Yemin Ederim Gerizekalı Bu Çocuk.




















Ya yok artık be. Yuh! Çüş! Oha!
Kerim lütfen o alyansı alıp pipinin ucuna takar mısın? Mesajını hem net, hem de esprili bir şekilde vermiş olursun: "Fatmagül, senden çocuğum olsun istiyorum."

Kimler aklına düşürdüyse Allah gözlerimi a'ma etsin eşşek herif. Ben geçen haftayı Fatmagülsüz ne kadar güzel geçirmiştim halbuki. Hayat reelde çok daha hoş, bunu biliyor muydunuz? Sonra ne varsa geldim yine Kerim ve onun sapıkça fikirleri. Ya pis gitmiş alyansın içine de "Fatmagül" diye yazdırmış. SENİN YÜZÜĞÜN BU, babında. Güya yüzük kızı itten kopuktan koruyacak. ULAN HIYAR, siz bu kıza tecavüz ederken nişanlısı yok muydu bunun, parmağında yüzük yok muydu? İyice  de yapışkan bir şey oldu, bu Fatmagül nasıl carlamıyor anlamadım. sağa dön Kerim, sola dön Kerim, dereye in Kerim, mutfağa çık Kerim... İyi ki öyle küçücük bir umudun falan yok be Kerim, olsa kızı doğrudan dağa kaldırırdın sanırım.

- ...
- Check! (Kerim Ilgaz).

Ama bir şey diyeceğim negada mert bir çocuk ya. Adam diyor ki, boşver patronu sen gel işte cebine üç kuruş girsin, yoook diyor Kerim, ayıp olur güzel abim, hiç öyle şey olur mu! Mesela Yaşaranlar hiç öyle değil. Onların hepsi ayrı orospu çocuğu. Senin gibi dürüst, şerefli, çalışkan, ve sağlıklı saçlara sahip bir adam nasıl reddedilir? Fatmagül bak bu adam seni çoktaan kendi namusu saymış, kibarlığından sen de ikna ol diye bekliyor. "Kendi ayaklarım üstünde durcam ben!" diyerek başladığın garsonluk kariyerinde olup olacağı o alyansı parmağına geçirmekse senden ancak Aliye olur, bunu o kuş kafana sok.

Zaten sarı kamyonet de gitti... Çok üzüldüm kız, Mukaddes ne güzel direksiyon sallıyordu onun başında. Kerim onun da içine etti, önce üstüne zimmetledi arabayı, sonra da bozdu! Her şeyime düşman bu adam, at hırsızı kılıklı. Yalnız Mukaddes sana da çok fena küstüm. Şimdiye dek bu sürekli ama sürekli laf sokuşturma alışkanlığını senin acar kişiliğine vermiştim. Dolayısıyla bu evde Kerim'e had bildirilmesi icap ederse bana göre en çok had sende vardı. Ama sen n'aaptın? Gittin Kerim'e "Fatmagül oyasını sakladın diye mest oldu" dedin. Meğer senin de Fatmagül'ü Kerim'e kakalamak gibi bir ajandan varmış. Ama senden büyük allah var Mukaddes, unutma bunu!

Anam bu dizide gerzek sayısı bir değil bin; Meltem peki sen ne yaptın öyle kuşum? Bütün bir bölüm o ev senin, bu ev benim gezdin, ne için? Kişilerin ifadeleri belli, eldeki veriler belli, daha ne düşünüyorsun ver kararını da cümleten rahat edelim. "Yaa, Selim sanki bir tecavüz olayına karışmış gibi ama karışmamış da gibi, bilmiyorum ve elbiselerim hep çirkiiin :'(" Yaahu, yok tamam Meltem istemiyorum, anlama hiçbir şeyi allah aşkına senden gelecek 1 minik hayrat karşılığı içim şişti be. Yalnız bir tane şeyini beğeniyorum. O pembe hırka var ya otelden ayrılırken de üstündeydi, o biraz güzel, onu bana versene. Gerisi yine çöp ama bu konuda benden iltifat alamazsın.

Bu hafta da sinirleri bozduk dostlar. O Kerimciler var ya siz de çok ayıp ediyorsunuz ama daha bir şey demiyorum BYE.

16 yorum :

casey23 dedi ki...

ağzından bal damlayan sevgili denizcim artık sana tüm kalbimle katılıyorum! iki haftadır .ok işim olduğu için izleyemiyordum, bu hafta bi ara oturdum ev arkımın yanına izledim tam da emo tecavüzcü ve tiki tecavüzcü içini döküyordu.. onlar konuşurken birden durdum ve "nooluyo lan resmen tecavüzcülerin dramını izliyoruz aq" dedim ve kalktım içeri gittim. artık kerim konusunda her dediğine katılıyorum!!

bir de üstüne yeşilçam tarihinin en kıral filmi "iffet" yeniden çekiliyomuş!! (fatmagül deli tuttu ya!! tecavüz in!!) bir de süper haber vardı onla ilgili, iffet rolü fahriye evcen'e önerilmiş ancak araba camına sıkıştırığ hallenme kısmı tekrardan ayın şekilde çekilecekmiş o yüzden vazgeçmiş rol naz elmas'a kalmış :S gerçi iffet'e bi yere kadar katlanabilirim en azından sonunda iffet hayvanoğlu hayvan faruk peker'i öldürüyordu!.. (kızmışım.. farkında değildim)

bay ripley dedi ki...

Sevgili DG,
Buradaki yorumuma bir itirafla baslamak istiyorum. Artik her FSN izleyisimde stres oluyorum: Bebisim DG bu olanlari izlediginde acaba nasi tepki verecek, kendini yine uzecek mi, ah su Ebe Nine yine aptal bir seyler soyledi, DG'm yaban ellerde kesin cildirmistir ve benzeri duygularla savasiyorum, her hafta. Yoreoglu Kardeslerin diziyi nasil sekillendirdikleriyle degil, senin ruh sagliginla ilgileniyorum artik. Kendi kendime Burhan stayla "Cog uzuluyorum bu cocuggaaaa" diye de bir iki petit damla gozyasi bile akitiyorum.
Ben Kerimci degilim, gecen haftalarda oyle bir yanlis anlasilma oldu. Senaryonun "hayatin getirdikleri" ilkesiyle sekillenmesine cok fazla ses cikarilmamasi taraftariydim. Bir de aslinda yargi'nin kamu vicdaninin sizisini dindirme gorevini gozlemlemistim Kerim'in "agziyla kus tutma cabalarina DG'nin pabuc birakmamasi" olayinda. Kerim cezasini bulmamisti, bu da herkesi rahatsiz ediyordu. Ama bu kaynakcilik muhabbetinde Kerim'in ahlak abideligine soyunmasi beni accaip kizdirdi. Boyle suni bir sahne olamaz, oyunculardan yapaylik damladi vallahi billahi.
Ayrica sozde kadinlarin ayakta durusuydu bu dizi, ne oldu? Fatmagul'um hayatimin anlami kendi ayaklari uzerinde durmak icin buldugu ise giderken o yuzugu takti. Bir kadinin calismasi icin yuzuklu mu olmasi gerekir, nedir yani? Yoreoglu X, Yoreoglu Y, basarim lan o ofisi! -Madem toplumun ahlak/hede/hodo yapisini benimsedik, eh ben de size lan diyebilirim aslinda, degil mi?-
Gecen bolumler "Kim 500 milyar ister?" tadindayken bu bolum "Yuzuklerin Efendisi" kivaminda gecti. Madem tematik bir yapim var, Karayip Korsanlari ve King's Speech temali bolumler istiyorum.
Ha, Mustafa, o esarbimsi seyi de cikar, anladik, Uluc mayasi var sende de ama, gozumuze sokma be.

deniz dedi ki...

ahhhahahahaaaa ripleyim canımsın ve çok haklısın psikolojim her hafta darma duman oluyoor! ama şu yorumundan sonra belki bunu düşünüp diyebilirim ki "huh.. huh ripley biliyor huh.. huh..." ya evet ne kadar iki yüzlü, ahlakçı, el clasico bir bölüm yaşandı? yöreoğulları sanırım yaşlandıklarına karar verdiler ve yaşlı karı gibi yazmaya başladılar.

deniz dedi ki...

a bu arada yes ya iffet'i ben de duydum tabi ki assla izlemeyeceğim zaten naz elmas sektörden silindiğini kabul etmemek için porno bile çekecek denli zor durumdaydı, iyi olmuş ona.

Adsız dedi ki...

sevgili kerim düşmanı yevrum nedir bu kerim'in suçu? senin gibi antikerimci dostlar için ecemelek taze taze vural fatoşu seviyooğğğ çıkardı.. sen onu da desteklersin hea! şerdoğan olsun, sarı selim olsun, cımbız vural olsun hepsi şukela bi kerim bok öyle mi? fakir deyü mü yapıyorsun bunları, yazık değil mi? mustafa'yı bile seviyorsun da kerim'in suçu ne yea? çohüzülüyom ben bu çocua!

Kız kıza toplandık dedi ki...

ya ben o meltemin yuzundeki sok ifadesine hastasiyim.simdi bu bayanin gozleri biraz sehla...birsey olup biraz sasirinca direk uzerine araba gelen geyik gibi apisip kaliyor cok afedersiniz.

Adsız dedi ki...

fatmagül yavrum kızım sende hiç akıl mi akıl yok?
sen değil miydin ki parmağında yüzüğünle o 4 çükü düşecesi dallamanın saldırısına uğradın, hayatını darmaduman ettiler, başına başka bir felaket gelmesin diye hala ne yüzüğünden medet umuyorsun?

deniz dedi ki...

Kiiim, ben mi seviyormuşum Mustafa'yı, yalaan! Ben sadece dedim ki, Mustafa oha ben insan mıyım ki nişanlımı terk ettim gittim deseydi de Fatmagül bunu affedip Kerim'in kocagötüne tekmeyi bassa ne iyi olurdu. Kerim'in suçu sizin gibi gamsız kafalar tarafından desteklenmek aslında, yoksa Yöreoğulları da onu bu kadar tepemize çıkaramazdı.

Bir kere benim sevdiğim yegâne kişinin adı Erdoğan Yaşaran'dır, o da çok iyi bir kötü olduğu içindir. Hele Vural'ı assla sevmiyorum çünkü Erdoğan'ın arkasından konuştu.

Ben Kerim'cileri burda affetmezdim de, hadi bu hafta Fatmagül lafları biir bir saydı kimseyle kavga etmeme gerek yok.

Adsız dedi ki...

fatmagül bu hafta kerim açılımı yapmasaydı kavga edecektik yani? her neyse olay bu kadar basit işte yevrum sen erdoğan'ı seviyorsun, bizler de ılımlı 'kerimci(?)'leriz.. -kerimci de olduk iyi mi? - neyse ne diyorduk durum bundan ibaret.. ha ben kerim'in tipine kılım de canımı ye dg ! ama sen çıkıp da kerim'in yaptıklarını görmüyor musunuz, nasıl desteklersiniz onu bıdı bıdı dersen ben de erdoğan'a şapur şupur da kerim'e gelince neden yarabbi şükür derim.. haksız mıyım? 'kerimcileri burada affetmezdim'den kasıt 'kendi çöplüğümde' galiba değil mi? kerimciler ziyaret etmesin bloğumu diyeceksin diye korkuyore =( neyse affedildiysek çok tenk yuu galp*

sinagrit dedi ki...

Yavrum Deniz,
Diziyi izlemeden seni okuyorum. Tabi pek bilgi sahibi değilim. Örneğin; tecavüz vukuatında Fatmagül dekolte giymişmiydi giymemişmiydi bilmiyorum. Dolayısıyla hafifletici sebepler neler olabilir pek meraktayım. Bu toplum ağlayana, gözü dolup sesi titreyene, kahır ve üzüntü çekene samimiyetini dahi sorgulamadan kanıverir. Sen daha çok tırnağını yer, kirpiklerini koparır,saçını başını yolarsın.
Bekle bak beş bölüme kalmaz Fatmagüllen Kerim kırlarda elele koşmaya başlar.Romantik yatak sahnelerini de unutma.Bakalım onlara nasıl dayanacaksın?
Bu arada yukarıdaki Kerim fotosu beni ürküttü. O ne bakış yahu...
Sanki senin pipiye halka takma temenin az sonra gerçekleşçek gibi.

deniz dedi ki...

pardon daa, benim erdoğan sevgim "erdoğan'la fatmagül ne kadar yakışıyolar yaa ♥" şeklinde olmuyor pliyz, orda çizgiyi çekelim. ha tipine de kılım, ama kızın peşinde sapık gibi dolanırken takındığı melül bakışlara ayrıca kılım.

ya evvelki hafta ne kavgalar koptu burda kan gövdeyi götürdü teey, sonra barıştık :)

Adsız dedi ki...

ay ben de fatmagül kerim'e hasta olsun, paso sevişsinler, bir sürü bebeleri olsun temennileri içerisinde değilim ki yevrum.. kerim'in hakkının yenmesine çohüzülüyom.. ne kadar da saftorik bir çocuk oysa ki, fatmagül'ün dötünde geziniyor tüm gün başka bir derdi yok.. ebesiyle birlikte takılıyorlar kendi alemlerinde kime ne zararları var allasen ? seviyoruz kendisini yea, yazıık ! temem gel biz de öpüşüp barışalım dg'm galp galp* onu bunu geç de bu kaan taşaner'in dizinin seçmelerine rahmi rolü için katıldığını ancak daha sonra erdoğan karakterine uygun bulunduğunu biliyor muydunuz gençler? muko galp erdo olacaktı yani tey tey tey hani fatoşla da daha çok benziyorlar lan.. o bünye 'deme öyle mukaddes deme deme' minvalinde şuursuzca sayıklayacaktı düşünsenize.. kıfmet tabi ...

deniz dedi ki...

ysaa allah aşkına kimin hakkı yenmiş, ben bu kadar durduk yerde gitar hero olan, bunca sümüklüğüne rağmen bu kadar milyonların sevgilisi olabilen şanslı bir pezeveng görmedim savunmayın şu gerzoyu bana.

Adsız dedi ki...

Fatmagülü ara ara izliyorum annem de hep kerimin suçu ne diyo, ben de bilmediğimden cevap veremiyodum. Yazdıklarını okuduğumdan beri antikerimci oldum valla, ayrıca da çok eğleniyorum ben burda ya daha çok yazı yaz bence. Ben öyle istiyorum :p

Adsız dedi ki...

benim anlamadığım o yüzük niye öyle takanı başka bi şeye dönüştürecekmiş, süper fantastik güçlere kavuşturacakmış gibi ışıl ışıl parlıyo??? kandırmayın insanları kardeşim ya tarafsız olun... mustafanın yüzüğü bildiğin yüzüktü, keriminki sihirli yüzük! ayıp be.anormal boyutlara vardı artık kerim kayırmaları.dalga geçiyolar sanki...
işin feminist boyutuna zaten hiç girmiyorum...

ayrıca caps seçimi konusunda ben de tebrik etmek istiyorum seni sevgili deniz g. "you're an artist" diycem bak hatta.
bi önceki posttaydı heralde meltemin geyik bakışları... o komikti, ama bu kadar yapma insaf et bize. kerimin en normal gülümsemesi bile tüylerimi tiken tiken ediyi zati.
bak yine...

deniz dedi ki...

bu hafta da ebe nine'ye yakışan bir kare seçmeye çalıştım oldu mu :)