26 Şubat 2011

Yaşaran Lojistik'e Taze Kan: MUSTAFA


















Ooooo... "Lojistik" neymiş herkes iyice anladı mı?
"Bütün şoförleri sen çekip çevireceksin, seferleri sıraya koyacaksın, harcırahlarını takip edeceksin, muhasebeye rapor edeceksin, tırların bakımı, sigortası, servisi, hepsiyle sen ilgileneceksin."


Ya şu an müthiş duyguluyum arkadaşlar... Lojistik ki, bu kahpe diziler dünyasında bir holding için en gerekli şeydir. Holdingin ne iş yaptığı hakkında hiç fikrin olmasa da bilirsin ki yukarıda bir lojistik vardır. Bir tane Ziyagil Holding toplantısı görmedim ki lojistikten bahsedilmesin. İşte, o büyük lojistiği tanıdık bu hafta, allah sizden razı olsun Yöreoğlu Kardeşler!

Peki Mustafa, sana söz gelimi Yaşaran Kek ve Bisküvi Kategorisi Satış-Pazarlama Departmanı'nda değil de lojistikte bir iş ayarlandı, iyi güzel, fakat o müthiş gelecek planların için biraz tırt bir iş değil mi sence? Sen hiç şoförle, tırla uğraşmış CEO gördün mü? Şunu demeye getiriyorum aslında; o kıyafetleri ısrarla giyiyorsun ama senin hayatında kalın kıravat ve "sıkıntıdan ölüyorum rengi" takımlar giymen gereken bir sayfa açıldı dostum, biraz ölçülü ol. Şu pislik mavi yakalılar da, oğlum orda kan gövdeyi götürmüş, adamı zorla bir lojistiğe sokmuşlar, sen hâlâ terfi, mayış, kim bey oldu derdindesin. Ayak takımı, tiksiniyorum be sizden. Yaşaran'lar ne iyi!

Bir de bu Mustafa çok asabi bir şey oldu lan. Asu'ya bağır, anneye bağır, daha üç gün önce "evet abi tamam abi" diye baş salladığın elemanına bağır, ama bunları hep o diksiyon kursu birincisi küskün çocuk sesinle yap tamam mı Mustafa? Meltem'in direksiyonunu da haşırt diye kırdı, kaza yaptıracak orda kıza zaten kuş kadar aklı var... Bu arada Meltem'in arabası çogzel. Meltem'le Mustafa'nın deniz kenarında oturdukları o yer de çogzel. 


Gelelim aslı meseleyee... HAHHAHAHAA ya Ebe Nine, ne beddualar ettim sana, ne çok sövdüm, ne kadar temiz kalpliymişim ya rabbi. Ailece yavuz hırsız bunlar annem, tecavüzcünün kendisi yan odada dururken Mukaddes'e yüklen de yüklen, car car bağırırken na öyle "hüp der" kalırsın işte. Allahın sopası yok ki. Daha çok fıtıkların olur inşallah Ebe Ninem. Ayrıca kusura bakma ama öyle "eski bir motosiklet kazası" deyince o boyunluklu hâlin daha cool falan olmuyor. Öbürü de gelmiş ordan hâlâ yüzük parmağındaydı diyor hey güzel rabbim ya. Ya allahım sen bana sabır ver ya.

Gitmiş eşşek kadar araba almış görgüsüz. Çocukluğun MTV'de rapçilerin malikanelerindeki araba koleksiyonlarını izlemekle mi geçti anlamadım ki. Yanlarına alev de attırsaydın MC Kerim. Püü, ne biçim alt metin oldu bu lan.

Fakirlerin bütün bölüm bilgisayar kurmasından ise içim kıyım kıyım kıyıldı arkadaşlar. Adeta Çocuklar Duymasın, ama sene tee 2003. Bir bilgisayar için bu kadar tantana nedir, sabahtan akşama CD takıp çıkarmak nedir allahın aşkına? Rahmi "Aradığın her şey oluyormuş bu internette öyle mi?" deyince Emre de "Ha, arama motorları var bir sürü" diye cevap verdi vallahi ensesine indirecektim bir tane. Nerde bir sürü, Google'dan başka arama motoru mu kaldı hıyar? Altavista'yı mı açacaktın yoksa Emre, yapma şimdi bir fıtık da bana hüp diyecek kalacak vallahi. Fatmagül de o bilgisayarda ders çalışacakmış. Hı hı, eminim çalışır. Kerim'e işte yavşamaya yer olsun, pozisyon çıksın topu ağlara göndersin... Bu arada Kerim'e gelen maille ilgili çok büyük bir yanlış anlaşılma oldu. Gelen kutusunda şöyle bir şey yazıyordu orda gözükmedi: "Kristen Norton, RE: Great Offer! Penis Extension" Hayır bilin de.

Fakat bu bölüm benim en sevdiğim iki kişi için de zor geçti he. Zavallı Erdoğan, bu çocuğun kaçıktan manyaktan çektiği nedir arkadaş? Önüne gelen her şeyi bunun üzerine yıkıyor. Ya Vural sen delirdin mi? Neden Fatmagül'ün kapısının önünde yatıp kalkıyorsun ve neden bunu yapan Erdoğan'mış gibi davranıyorsun?  Bir de çocuğa koskoca Reşat Yaşaran'ın önünde atarlanıyor, adam da "Çocuk yuvasına döndü burası" der tabii, haklı. Lan yürügit! Manyak...

Sana gelince Mukaddes ben senin gözünden akan bir damla yaşa kıyamam, lütfen ağlama. Sen paragöz, çıkarcı ve sivri dilde sınır tanımaz olmaya devam et tamam mı? O Salih Mercanlı yatıp kalkıp seni elinden kaçırdığına yansın, çünkü bebeğim ben kafaya koydum seni Münir'e alacağım. Sinsi Rahmi, sen de mal gibi ortada kalırsın inşallah. Kerim'e de bir tabak koyasıymış... Bir tarafına kaçsın inşallah o tabaklar senin.

Huuuh, Yöreoğlu Kardeşler, amma çorba gibi bölüm olmuş be yoruldum valla. Neyse şimdi gitmem gerekiyor, "bizim kizim kadın kollarından Semra'yla" buluşacağım da. Sevenlere can feda, sevmeyene elveda.

4 yorum :

sanemole dedi ki...

öncelikle meltem paçozunun aşk-ı memnuda yöreoğlu familyasının da sıklıkla oturdugu o bogazdaki cafe'de (neresi bilmiyorum ben izmirden bildiriyorum) otururken sırf elbisesinin yakasını göstermek için yarım yamalak mantosunu giyip oturması tam bir keko hareketiydi. sonnacımaa o araba meltem'in değil selim'inmiş ki bunu da tır parkındaki şöförler söledi DG'cim kaçırmışsın.. selimin infinitisi vardı ne ara audi TT oldu biz neden bilgilendirilmedik bu apayrı bir munazara konusu.
göbeginden pörtleyen etlere kurban olduğumun Muko'su da dertlerin tiryakisiymiş megersem ama ben hissetmiştim .. Muko gibi muhtesem yuzyılda oynasa bi Hurrem bi Valide sultan olabilecek potansiyelde ve zekada bi kadın Rahmi gibi bi epic fail'le evlenmişse başına muhakkak bi iş gelmiştir diye..ama yavrum kuzum murat'ın bu konuya dahil olacagını kestirememişim..
agresifbalıkçı neo-lojistikçi Mıstafa ise klasik ceketin içine giydigi deri yelek ile beni benden aldı..Asu'ya o çook çook pahalı yerden aldıgı babanne elbisesi içinse dicek tek bi lafım yok, gelsin kemeraltında 20tl abla nakit olursa 15'e bırakırlar..

İzlerken içim kıyılsa da ÖBGZKi izlerim en azından Carolin şahane giyiniyo..

Deniz dedi ki...

buyuksun. o tabaklar kacsin dedin ya, orda bogulayazdim iste.

not: bi gun isten izin alip nebahat cehre'nin son iki yilda, iki dizide kac kere 'gorkemli bir kutlama yapalim' dedigini sayasim var, sen de yardim edersen cabuk bitiririz.

Senliklerin anasi, partigorl ParisHiltonNebo, bitiremedi kutlaya kutlaya.

deniz dedi ki...

haahaha olur sayalım, geçende ben de 5 dakka baktım orda da dedi! hiçbir masraftan kaçınmayın da dedi, sanırsın padişah anası değil KOBİ karısı.

Adsız dedi ki...

Çok eğleniyorum yorumlarını okurken ^.^

Bu arada, Mukaddes rulez!