21 Şubat 2012

Seni Sevmiyorum Selahattin



Dayanamıyorum be, yeter!
Sana gülmüyorum Selahattin. Seni sevmiyorum, senin yüzünden Olgun Şimşek'i de sevmiyorum, sana ayıp diyorum, utan diyorum, siğigi diyorum, pis herif!

Bu ne iğrenç, ne bitmez bir neo-taşra kurnazı kafasıymış be öğğf, tiksindim ya! Şişmiş avurtlar, göt-göğüs dışarıda, çirkin kıravatlar, evde atlet-eşofman takılınacak, bilekte muhakkak bir altın zincir; e ama bu kadar eskimiş klişe bir arada cahil muhabbetine giriyor artık Gülseanım. Olgun Şimşek de gıdısını kıstıra kıstıra nasıl pişkin gülüyor ordan, gel buraya aşufte, hohhohhoh! Midem almıyor yeminle kardeşlerim, izlerken utanıyorum da bakamıyorum. Ta 30 sene öncesinin, nerden başımıza musallat olduğunu bilmediğim bir esprisi. Komik bile değil. Neyse, daha da konuşarak kalp kırmak istemiyorum, bu konuda çok güzel bir deyişimiz var onu paylaşmak istiyorum:

”Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur.” 
-Anonim.

Son olarak, ben olsam bu dizinin adını ”Tatlı Kaçıklar Kodumun Taşralılarına Karşı” koyardım. Herkese hayırlı günler dilerim, saygılar.

4 yorum :

hevesli bardak dedi ki...

Gülse Birsel sadece cihangir insanını, nişantaşı tayfasını tanıyıp onu modelleyebiliyor. Hiç taşralı tanımamış hayatında, canıms. Böyle hayvanat bahçesinde görmüş sadece, o yüzden.

deniz dedi ki...

krem dö la krem bi insan.

BDÖ dedi ki...

of hele hele selahattin'in burhancığımın dengi gibi düşünülmüş olmasııııı, tansiyonum çıkıyı... ayyyhhh yetişin komşulaaaaar...

Ceren dedi ki...

Şimdi selahattinin tasvip edilecek bir yanı yok tabi ama dizideki oyuncuların hepsine karaktermiş gibi bakarsanız sinir olursunuz. selahattin cihangirde sonradan görmüş, zengin bir ailenin içgüveysi damadı tipini canlandırıyor. daha açık olsun; selahattin karakter değil tip. Uçlarda olması doğal. gülse birselin nişantaşı ve cihangirden çıkamadığına katılıyorum doğu dizileri de bıktırmadı mı artık. bir de halkın arasına inmek dedin mi orada durmalı, uzun zamandır hiç bir dizide belediye otobüsüyle seyahat edildiğini gören oldu mu aranız da, bu dizide edildi ama...