9 Temmuz 2010

GOSSIP GIRL 4. Sezon Fotoğrafları Üzerine Spekülasyonlar

4. sezon 13 Eylül'de başlıyormuş, ben dizifrm.com'un insafına tabiyim, ne zaman çevirip eklerlerse. Yeni sezonun ilk bölümünden çıkan fotoğraflar oldu, bazılarınız görmüşsünüzdür. Ben de baktım ve bazı çıkarımlarım oldu.


































































Serena, tabi ki yani kendisine yerel bir oğlan bulmuş ona şüphe yok. Bu arada Serena o yeşil kıyafetinle koca şapkanı beğenmedim ayı gibi olmuşsun. Amerikalılar ne salak ya, Fransa'dalar ya, hemen ver eline baget ekmeğiyle üzümü. Neyse maksadımı aşmak üzereyim.  

Benim bu resimlere bakarak anladığım şey, Serena'nın kesinlikle ve kesinlikle aklının başına gelmediği. Bu kızın yüzünden hâlâ salaklık akıyor. Tipe bak. Kesin Blair'e bu yıl yapmak istediklerini anlatıyor ve hiçbirini yapmayacak. Bu arada Blair'in de dertli olduğunu gözlemledim. Sanırım Chuck hiç aramadı, çünkü, allahım Prag'da rehin mi aldılar ne oldu Chuck'ım sana???

Ohoo, daha Küçük Sırlar çıkacak onu yerden yere vuracağım da Gossip Girl başlayacak. Sinem Kobal senin ağzına sı.ıcam ben sen dur.

4 yorum :

Djengiz dedi ki...

Aklıma yazacak bir şey gelmiyor.

deniz dedi ki...

yapacak bir şey yok.

esra dedi ki...

sevgili deniz,
bence serena yesil elbisesi ve sapkasıyla cok sık duruyo, cuval giyse yakısır serenaya.
ayrıca kücük sırlar'a yaptıgın yorumu onyargılı buluyorum, sırf sinem kobal'ı sevmiyosun diye bütün bir emegi neden izlemeden hemen silip atıyosun, yani senin tarafsız blogger ilkene - tabi varsa - hic yakısmayan bi yaklasım dogrusu.
neyse izliyorum seni

deniz dedi ki...

tarafsızlık ve ben, birbirine ne kadar uzak iki kelime.
sonuçta serena kafasız da olsa cool bi insandır, sinem kobal'ın ellerinde bir ahlâk abidesi olacak diye ödüm kopuyor, duygularım karman çorman, nasıl tarafsız olabilirim?