22 Ekim 2010

Ebe Nine Is In Wonderland

Ebe Nine sen yeminle sapıttın. Institutionalize edilecek denli gerçeklerle bağın kopmuş, ve üzülerek söylüyorum ki bu hafta itibariyle kalemimi doğrulttuğum topun ağzındasın.

Hani ne oldu Fatmagül'cüğü sen bulmuştun, kuş gibi yatıyordu, küçücüktü hani? Unuttun oraları zahir. Kerim de Kerim! Anneciği ters dönmüştü mezarında hani, o da mı yalandı? Yazıklar olsun be. Sana yazıklar olsun, senin Dockers pantolonuna, bermuda şortuna inandığım için bana daha da büyük yazıklar olsun!

Yaşaran'ların annesi bile senden daha insaniyetliymiş Ebe Nine. Hayatında hiç görmediği, hiç de görmeyeceği bir köylü kızının başına gelenin nasıl bir şey olduğunu unutmadı kadın. Senin gibi oydu, buydu diye kıvıra kıvıra oğlunun bir canavar olmadığına kendini inandırmadı. Kerim'e bir kerecik olsun "Fatmagül nasıl?" diye bile soramadın allahsız. Hayır o da değil, sen bu Kerim'in "hiçbir şey yapmadığı" tekerlemesini kendine nasıl yutturdun çok merak ediyorum. Kerim bile sağlıklı karar verebilmek için birinci elden bilgiye başvurması gerektiğini biliyor, kalkıp Fatmagül'e soruyor. Sana hangi kuşlar fısıldadı, a be oğlan anası? Sana şöyle söyleyeyim, bazı teknik ayrıntılara dayanarak bizi "aslında tecavüz etmemiş olduğuna" inandırmak isteyen senaristler mevcut olsa da sen bana güven ablacım, senin Kerim'in safkan tecavüzcü. O Kerim'in de havasını öyle bir alıcam ki... Bu manyak, şımarık sevgilisinin kendisine trip attığını falan zannediyor herhalde, afraya tafraya gel. Saçlarını da hiç beğenmiyorum zaten yolucam o yelelerini.

Fakat bu sayede ilk defa ulvi bir amaç uğruna galeyana gelen bir halk da görmüş olduk. 2010 En Bilinçli Kasabalı ödülü bu yıl benden Ildırı halkına gitsin. Ne sanmıştın Ebe Nine, heralde yani. Yok bir de Kerim'e selam mı göndereceklerdi? Demek onları da "Soysuz Yaşaran'lar dolduruyor" ha, haaaahhahaa, Ebe Nine hayal âlemindesin, yapma bunu!

Bu arada Soysuz Reşat Yaşaran'ın kötü adamlığına bayılıyoruz da, o elinin iki parmağının arasında bir zamanlar unuttuğu bir sigara falan mı var neden uzatıp duruyor öyle? Ben süper zengin ve süper terbiye görmüş olmadığım için mi anlamıyorum?

Son olarak, dün geceden bir küçük notum var. Milletvekili kızı Meltem, giyinmeyi bilmediğini daha önce defalarca kanıtladın. Fakat odanın orta yerine verevine halı sermiş olmak nasıl desem... biraz fazla Angaralı bir davranış oldu. Senden bir cacık olmaz beybi.

4 yorum :

Adsız dedi ki...

klavyene sağlık.

Adsız dedi ki...

cuk

deniz dedi ki...

cuk ne ablası?

Zeynep dedi ki...

cuk oturmuş anlamında heralde :)