8 Ekim 2010

Sonum Sen Olacaksın Ay Yapım


"Ben süper Pokemon'um" diyerek 5. kattan atlayan çocuğu bugün çok iyi anlıyorum. Fatmagül'ün elinden aldıkları hapları ben içeceğim nerdeyse, bu adaletsizliği ben çözeceğim. Süper Fatmagül'üm ben be!

Yöreoğlu Kardeşler, ya siz niye böyle yapıyorsunuz? Sonra bir de en çok kendiniz ağlıyorsunuz, Aşk-ı Memnu'nun finalinde gördük işte hepimiz. Hoş benden çok ağlayamazsınız da. Nasıl ya nasıl, Fatmagül'cük bir bebek, nasıl bu kıza bunları yapıyorsunuz? Abisine hapları elinden aldırıyorsunuz da, evliliğe mani olmasına neden hiç izin vermiyorsunuz? İyi ama, Fatmagül o zaman nasıl yaşayacak?

Adli detaylara girmiyorum bile. Asıl şuna cevap verin: Kerim şimdi iyi çocuk mu? Gerçek? Avamlaşmamak için kendime verdiğim söze boşveriyorum ve işte söylüyorum: Koyayım böyle işe be! İyi çocuk dediğin, bak tecavüz kısmını geçiyorum, üç tane zengin or.spu çocuğunun başının yanmamasına he deyip, küçücük o kızın göz göre göre mahvedildiği böyle bir pisliğe devam etmez. Gözaltları kapkara olmuş Fatmagül'ün berisinde suratında sümük gibi bir asabiyetle oturup durmaz. Kahramanlık kızın üstüne çay dökülünce yerinden fırlamakla mı oldu? Kerim puştu, kahraman olmak istiyorsan tutacaksın Fatmagül'ün elini, "Bu işi bitireceğim ben" diyeceksin. Çıkıp "Budur, budur, böyle böyle biz yaptık" diye anlatacaksın. Yemedi mi? Yemez. Fatmagül ne de olsa seyri hoş bir zavallı. Travma,  çöküntü, bunlar hep senin için, öyle mi?

Ulan Fatmagül, senin de var ya ağzını kırarım bu sefil köpeğe mi aşık olacaksın? Olmaz olsun böyle düzen. Çok moralim bozuk be okurlar. TV benim canım olalı beri vallahi böyle bir zulüm görmedim. O zaman, şimdi ben biraz bileklerimi kesmeye gidiyorum, arayan olursa terapideymiş dersiniz e mi çocuklar? Hadi.

6 yorum :

Judy Abbott dedi ki...

yaprak dökümü ile beraber "intihara azmettirici diziler" kategorisinde başı çeker bu fatoş valla. beren saat hatırına izliyorum ama bunalıma girdim , bi heyecan, bi beşir, bi can lazım bu diziye.

Adsız dedi ki...

türkiyenin ruhsal durumuyla empati yapabileceğimiz harika bir site olmuş. Tebrikler!

deniz dedi ki...

Judy ben seni anladım sen de Aşk-ı Memnu'yu özlemişsin benim gibi. Ama onda bulduğumuz mizahı Fatmagül'de hiçbir zaman bulamayacağız korkarım. Hep ağlıycaz, hep! Ayrıca ben buna ek olarak ruh sağlığımı da hafiften yitiriyorum sanırım.

Alın bakın sayın Adsız, Türkiye'nin ruh hali bu işte.

bay ripley dedi ki...

Bu hafta gereken ehemmiyeti kendisine gosteremedim; bir toren esliginde izleyemedim kendisini. Bu kalp agrisinda azalmaya sebep oluyor, yani ekrana yapismadan, bir fon olarak diziye sahitlik etmek. Ne tam izlemek, ne tam dinlemek. Yeni bir konsept. Yoksa gercekten fazlaca uzuyor insani.
Ben esas simdi dengeler nasil oturacak, onu merak ediyorum? Istanbul'a gidilecek mi? Evetse Ebe Nine de arkalarindan gelecek mi? Zengin picler hayatimizdan tamamen ciktilar mi? Selim Anasi bu kini bir yerlere kusacak mi? Yeri gelecek Ebe Nine'yle el ele verip kotulerin agizlarinin payini verecek mi?
Benim bu kadar sorum varsa, bu dizi tutmus demektir. Ask-i Memnu ozlemi ise bambaska, dindirilmesi zaten imkansiz.

Adsız dedi ki...

valla dizilerimiz de Turkiyemizin ruh halini yansitiyor anladigim. Hep birlikte depresyona merhabaaa. E butun bunalara ragmen isi girgira vurabiliyorsaniz da bravo size!

deniz dedi ki...

hey, easy mean!
ya nereye vuracağıdık?